Zwembaden Bollen in Mechelen

Een eigen zwembad in je tuin? Het is de droom van velen: lekker plonsen in het water, baantjes trekken om je conditie op peil te houden, … Zwembaden Bollen, Mechelen heeft alles in huis om die droom op korte tijd voor je waar te maken.

Dankzij hun  jarenlange ervaring en doorgedreven vakkennis kunnen zij elk zwembadproject tot in de kleinste details afwerken, op maat van jouw wensen. Ze werken steeds met materialen van de allerbeste kwaliteit en Belgische technologie.

Tel daarbij hun erg flexibele aanpak en hun onberispelijke na-service, en je weet dat je bij Zwembaden Bollen aan het juiste adres zit. Bovendien bieden ze een levenslange waarborg tegen osmose en op waterdichtheid op onze zelfdragende full vinylester monoblock-kuipen.

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Zwembaden Bollen in Mechelen

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit werd dan voorgesteld aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.
Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant op voorhand een goede indruk van hoe de afgewerkte website eruit zal gaan zien.

Webontwikkeling

De website van Zwembaden Bollen Mechelen werd gebouwd op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te realiseren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant of de beheerder. Ook bij dit project werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website mag onze studio uit zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een hoge score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van Zwembaden Bollen Mechelen werd al het nodige werk verricht.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact