Zwembaden Bollen Mechelen

Zwembaden Bollen in Mechelen

Klant : Zwembaden Bollen Mechelen
WebKrunch-Referentie-zwembadenbollenmechelen

Een eigen zwembad in je tuin? Het is de droom van velen: lekker plonsen in het water, baantjes trekken om je conditie op peil te houden, … Zwembaden Bollen, Mechelen heeft alles in huis om die droom op korte tijd voor je waar te maken.

Dankzij hun  jarenlange ervaring en doorgedreven vakkennis kunnen zij elk zwembadproject tot in de kleinste details afwerken, op maat van jouw wensen. Ze werken steeds met materialen van de allerbeste kwaliteit en Belgische technologie.

Tel daarbij hun erg flexibele aanpak en hun onberispelijke na-service, en je weet dat je bij Zwembaden Bollen aan het juiste adres zit. Bovendien bieden ze een levenslange waarborg tegen osmose en op waterdichtheid op onze zelfdragende full vinylester monoblock-kuipen.

Bekijk de website van Zwembaden Bollen Mechelen

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Zwembaden Bollen in Mechelen

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit werd dan voorgesteld aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.
Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant op voorhand een goede indruk van hoe de afgewerkte website eruit zal gaan zien.

Webontwikkeling

De website van Zwembaden Bollen Mechelen werd gebouwd op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te realiseren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant of de beheerder. Ook bij dit project werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website mag onze studio uit zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een hoge score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van Zwembaden Bollen Mechelen werd al het nodige werk verricht.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet