SEA-campagnes

SEA-campagnes

Adverteren met efficiënte precisie

U kent uw product of dienst tot in de kleinste details. En u weet perfect welke doelgroep u wilt targetten. WebKrunch ontwerpt en begeleidt SEA-campagnes die uw product naar het hart van uw doelpubliek brengen.

Dankzij een nauwgezette analyse ontwikkelen we een SEA-strategie die uw rendement maximaliseert (zoekmachine adverteren) én uw SEO-tactiek ondersteunt. Zonder grote investering bovendien, want u bepaalt een online marketingbudget dat enkel wordt aangesproken wanneer uw doelgroep reageert. Het resultaat? Een maximale return-on-investment.

SEA-campagnes: accurate precisie in online adverteren

Investeren in SEA is een slimme keuze. Deze online advertenties, die verschijnen op pagina’s met zoekresultaten in zoekmachines of op sociale media, richten zich specifiek op het publiek dat voor u belangrijk is. Hét grote voordeel? Uw advertenties worden enkel getoond wanneer uw toekomstige klant op zoek is naar een product zoals het uwe.

U richt uw middelen dus op de groep met het grootste potentieel, zonder verspilling van geld en resources. Bovendien bepaalt u een maximumbudget per dag, waardoor u absolute controle houdt over de omvang van uw investering.

SEA in Google: strategie vereist

Maar vergis u niet: een goede SEA-campagne is méér dan snel-snel een advertentie schrijven, een doelgroep afbakenen en een budget bepalen. Er zijn verschillende parameters die het succes van uw online advertentie bepalen. En waaraan uw advertentie moet voldoen. Zeker Google, de grootste aanbieder van SEA, legt specifieke vormvereisten op aan elke advertentie.

Zo moet u rekening houden met de lengte, de inhoud, de zoekwoorden én de opbouw van uw SEA-advertentie. Maar niet alleen vorm en inhoud, ook de waarde van de pagina waar uw advertentie toe leidt, heeft een grote invloed op het succes van uw campagne. Daarom is een intelligente wisselwerking tussen SEA en SEO essentieel.

Ontdek hier alle SEO-diensten van WebKrunch!

SEA en SEO: een Dream Team voor online succes

Het is van levensbelang dat uw landingspagina relevante inhoud bevat, die waardevol is voor uw lezer en voor de zoekmachine zelf. Zoals elke pagina krijgt uw landingspagina een score toebedeeld. Die score zal het succes van uw SEA-campagne beïnvloeden. Een SEO-geoptimaliseerde website zal een hogere ranking krijgen in de zoekmachines. En daardoor krijgt de relevantie van uw landingspagina ook een flinke boost.

Ontdekken welke termen voor ú van levensbelang zijn? Ontdek onze SEO-Check!

Maar er is nog een andere reden waarom SEO en SEA elkaar feilloos aanvullen. Wilt u zich positioneren in een hyperconcurrentiële markt? Dan is een zoekwoordenonderzoek absoluut onmisbaar. Op basis hiervan ontdekt u op welke activiteiten of termen u organisch – dus met behulp van SEO-technieken – kunt scoren ten opzichte van uw concurrenten. Is het onmogelijk om met bepaalde essentiële termen binnen te breken in uw markt? Dan kiest u voor deze keywords voor een slim uitgetekende SEA-campagne. Zo lanceert u een online-offensief op twee fronten: organisch én betalend via advertenties.

Maximaliseer uw online advertentiepotentieel vandaag nog. Laat uw SEA-campagne uittekenen door WebKrunch.

SEA-campagnes

SEA-campagnes 08-06-2016

Enkele voorbeelden van Onze SEO & SEA referenties

Bekijk hieronder een overzicht van onze SEO & SEA referenties en laat u overtuigen!

webkrunch-realisaties-masumi-massage-antwerpen
KLANT: Masumi Antwerpen
webkrunch-realisaties-a12-dakwerken-antwerpen
KLANT: A12 Dakwerken

Recente Blogartikels

webkrunch-blog-google-shoelace
webkrunch-mails-uitsturen-waar-op-letten
webkrunch-blog-bounce-rate-verlagen

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor het opzetten van een efficiënte SEA-campagne? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet