SEO check.

Dé basis voor elke performante online strategie

WebKrunch heeft maar één doel voor ogen: uw onderneming online efficiënt vindbaar maken voor uw klanten. Zodat u op korte termijn een merkbare stijging aan klantcontacten en offerteaanvragen ervaart. Een doeltreffende en duurzame strategie is gestoeld op correcte informatie.

Onze SEO check is hét analytisch instrument dat de basis legt voor een performante en SEO geoptimaliseerde online strategie.

webkrunch seo zoekmachineoptimalisatie seocheck

01Succes door analyse.SEO check

Bij het checken van de SEO van uw huidige online marketingplan en SEO strategie, verzamelt onze expert alle relevante date en input die op dat moment beschikbaar zijn. Een gedetailleerd en vergaand onderzoek vormt de basis van uw verdere plan van aanpak.

Bestel nu úw uitgebreid SEO-rapport bij WebKrunch.

Het bepalen van de juiste valkuilen en krachten in uw huidige beleid is essentieel om te bepalen welke aspecten vatbaar zijn voor verbetering en welke nieuwe ingrepen geïmplementeerd moeten worden.

WebKrunch neemt haar tijd om deze analyse te vervolledigen. Een exacte en zorgvuldige benadering is essentieel voor de volledigheid van de SEO check en biedt de enige garantie op een kwaliteitsvol onderzoek.

Het technisch rapport: munitie voor de toekomst

Omdat we bij WebKrunch fundamenteel inzetten op grondigheid, ontvangt u na het checken van uw SEO een bijzonder gedetailleerd en werkbaar technisch rapport. Dit rapport behelst een evaluatie en zorgvuldige doorlichting van alle deelaspecten van uw huidige SEO strategie. Elk onderdeel wordt becommentarieerd op doeltreffendheid en voorzien van duidelijke adviezen.

Het technisch rapport biedt een antwoord op al uw vragen omtrent uw huidige SEO score, zoals:

  • Welke ingrepen moet ik uitvoeren hoger te scoren in Google?
  • Wat zijn de zwakke punten van mijn huidige strategie, en hoe kan ik die verbeteren?
  • Hoe concurrentieel is mijn marktomgeving op het gebied van SEO?
  • Welke tools heb ik in handen om bovenaan in Google te komen?
  • Welke kansen zijn er voor mijn onderneming op het gebied van SEO marketing?
  • Welke stappen moet ik volgen om mijn zoekmachineoptimalisatie duurzaam te versterken?

Wanneer u een klankbord zoekt die u bijstaat bij de implementatie van uw SEO strategie, haalt u met WebKrunch een betrouwbare expert in huis.

Ontdek onze SEO consultancy diensten en verzeker de opvolging van uw SEO strategie.

02Zoekmachineoptimalisatie met WebKrunch is geen nattevingerwerk.SEO: technisch rapport geworteld in research

We zijn trots op onze evidence based aanpakWebsite analyse en website optimalisatie gaan hand in hand tijdens het hele proces. Hoger scoren in Google – en nog belangrijker: correct gevonden worden in Google, door de juiste mensen – blijft doelstelling nummer één. En hoort de drijvende kracht te zijn achter uw online marketingplan.

Om deze doelstelling op korte termijn te bereiken, formuleert onze expert in zijn uitgebreid technisch rapport concrete en haalbare adviezen die onmiddellijk uit te voeren zijn. En die snel een merkbaar effect hebben op uw online aanwezigheid. Deze adviezen zijn de grondstof waarmee uw interne webteam of webdevelopers aan de slag kunnen in de dagelijkse praktijk.

03Ontwikkel de meest efficiënte SEO strategie voor uw bedrijf.Bestel nu uw SEO check bij WebKrunch

WebKrunch ontwikkelt SEO diensten op maat van uw onderneming. Wilt u uw SEO check laten uitvoeren door ervaren developers, voor een performant resultaat? Ontdek dan onze SEO optimalisatie diensten en kies voor een professionele, doeltreffende en duurzame implementatie van uw op maat ontwikkelde SEO strategie.

WebKrunch ondersteunt uw medewerkers bij het uitrollen van de adviezen uit de SEO check. Met behulp van een specifieke, doelgerichte training geven we uw interne diensten alle tools in handen voor een optimale realisatie van alle adviezen.

Ontdek meer over onze SEO trainingen.

Training agenda

06WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

SEO check

Op zoek naar een partner voor het uitvoeren van een SEO check op uw website of webshop?

Onze experts helpen u verder!

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *