SEO SEA

Scoor online met SEO & SEA van WebKrunch!

SEA en SEO. En af en toe misschien ook nog eens SEM. Ze worden dagdagelijks verkeerdelijk door elkaar gebruikt, dus WebKrunch acht het hoog tijd om deze termen voor eens en voor altijd te verduidelijken.

Er is namelijk wel degelijk een verschil. SEM kan gezien worden als de verzamelnaam voor SEO en SEA. Met andere woorden: Search Engine Marketing is een verzamelnaam van Search Engine Optimization enerzijds en van Search Engine Advertising anderzijds.

webkrunch seo zoekmachineoptimalisatie

01Dát is zoekmachinemarketing.SEM = SEO + SEA

Deze eenvoudige som is alleszeggend. Zoekmachine Marketing heeft als doel uw doelpubliek op zo’n doeltreffende manier mogelijk te bereikenen dit met behulp van de zoekmachines.

Waarom? Omdat het internet haast als ene dagdagelijkse behoefte kan beschouwd worden: iedereen gebruikt het, ook voor het kopen en bekijken van producten en diensten.

Voor uw bedrijf is het met andere woorden een absolute must om zichtbaar te zijn in de zoekmachines. Bovenaan staan in de zoekresultaten levert gegarandeerd meer klanten en sales op!

Zoekmachine Marketing bestaat uit twee luiken:

SEO versus SEA

SEO ofwel eenvoudigweg Zoekmachineoptimalisatie heeft als doel uw website te optimaliseren. Hierbij worden zowel het technische aspect als het inhoudelijke aspect van uw website onder handen genomen. Het uiteindelijke doeleinde? Een betere, hogere ranking in de zoekmachineresultaten. Visueel gezien richt SEA zich op een hogere positie in de resultaten op de linkerkant van uw scherm. Ze worden ook wel eens de natuurlijke of organische resultaten genoemd.

SEA ofwel languit Zoekmachine Adverteren is het onderdeel van zoekmachine optimalisatie dat zich bezig houdt met gesponsorde resultaten in de zoekmachines. Net als bij SEA, is ook hier het doel een zo hoog mogelijke ranking te behalen. Visueel gezien komen deze te staan op de rechterkant van uw scherm.

Plan uw afspraak

02Advies door een expert.WebKrunchs aandeel in uw SEO en SEA

WebKrunch kent de regeltjes van SEO optimalisatie en SEA door en door. Beide zijn mogelijk voor uw bedrijf, al hebben ze elk een andere uitwerking. We leggen u klaar en duidelijk uit wat deze voor u kunnen betekenen, zodat u geen onnodige risico’s neemt voor uw website en uw onderneming.

Had u graag meer informatie verkregen omtrent SEO en SEA of had u vragen over onze prijzen?

Contacteer ons meteen voor een vrijblijvende offerte!

04WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Laat WebKrunch u bijstaan bij uw SEO en / of SEA

Op zoek naar een partner voor uw SEO en / of SEA? Onze experts helpen u verder!

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:
Vul het formulier in
Contacteer ons
Checkboxes *