SEO training.

Maak van uw medewerkers SEO-experts

Hoger scoren in Google en beter gevonden worden op Google? Maak van uw medewerkers de voorhoede van uw SEO strategie en pluk er op korte termijn de vruchten van.

WebKrunch biedt SEO training aan ondernemingen die intern voluit willen inzetten op website optimalisatie en SEO marketing.

We bieden u trainingen aan op maat van uw onderneming, altijd met het oog op uw doelstellingen gericht.

Contacteer ons nu voor SEO training voor uw bedrijf.

webkrunch seo zoekmachineoptimalisatie seotraining

01Uw doel en onze expertise.Training in SEO

Bij elke SEO training stellen wij onze kennis en ervaring tot uw beschikking. Het is dan ook essentieel om te bepalen wat uw verwachtingen zijn.

Bij WebKrunch bieden we u twee verschillende soorten trainingen m.b.t. SEO aan.

Project-gerelateerde SEO training

Op basis van een door WebKrunch uitgevoerde SEO check, wordt een gedetailleerd technisch rapport opgesteld van uw huidige SEO strategie én de mogelijkheden voor de toekomst. Dit uitgebreide en gedetailleerde rapport bevat eveneens concrete adviezen, die door interne medewerkers geïmplementeerd kunnen worden.

Om deze adviezen nauwgezet te kunnen uitvoeren, moeten uw interne teams beschikken over de nodige kennis van SEO en Google optimalisatie. Aan de hand van het technisch rapport zorgt WebKrunch voor de opleiding van uw interne teams of webdevelopers, zodat uw SEO strategie uitgerold kan worden zoals het hoort.

Algemene SEO training

WebKrunch biedt uw medewerkers en stafleden een uitgebreide kennismaking met de wereld van SEO aan de hand van enkele concrete casussen en eenvoudig te hanteren handvaten. Dankzij onze kennis van de meest innovatieve SEO technieken, is deze vorm van SEO training een absolute must voor uw interne online marketingafdeling, webdevelopers en online medewerkers.

Een overzichtelijke cursus zorgt ervoor dat uw interne professionals weer helemaal mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen. Zo bent u er zeker van dat uw online aanwezigheid optimaal blijft gedurende de volgende periode. En dat u online gewapend bent tegen de concurrentie.

Contacteer ons

04SEO Training.Hou de touwtjes zelf stevig in handen

Hou de touwtjes zelf stevig in handen, zet in op online succes en leid uw interne teams op tot SEO specialisten. Contacteer ons nu om uw SEO training in te plannen.

Kies voor een gepersonaliseerde training op basis van een gedetailleerde SEO check van WebKrunch. Ga aan de slag met concrete adviezen en kies voor een vlotte uitrol van uw SEO strategie. 

Ontdek snel meer over onze SEO check.

 

Hoger scoren in Google kan alleen wanneer inhoud, design en techniek van uw website naadloos op elkaar zijn afgestemd. WebKrunch zorgt voor een performante SEO optimalisatie van uw website. 

Ontdek meer over onze SEO optimalisatie.

De SEO kennis die u zoekt, wanneer u die nodig hebt. WebKrunch biedt u flexibele diensten voor SEO consultancy aan. 

Lees hier meer over onze SEO consultancy.

07WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

SEO training

Op zoek naar een partner voor een SEO training op maat?

Onze experts helpen u verder!

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *