SEO training

SEO training

Maak van uw medewerkers SEO-experts

Hoger scoren in Google en beter gevonden worden op Google? Maak van uw medewerkers de voorhoede van uw SEO strategie en pluk er op korte termijn de vruchten van. WebKrunch biedt SEO training aan ondernemingen die intern voluit willen inzetten op website optimalisatie en SEO marketing. We bieden u trainingen aan op maat van uw onderneming, altijd met het oog op uw doelstellingen gericht. Contacteer ons nu voor SEO training voor uw bedrijf.

Training in SEO, uw doel en onze expertise

Bij elke SEO training stellen wij onze kennis en ervaring tot uw beschikking. Het is dan ook essentieel om te bepalen wat uw verwachtingen zijn. Bij WebKrunch bieden we u twee verschillende soorten trainingen m.b.t. SEO aan.

Project-gerelateerde SEO training

Op basis van een door WebKrunch uitgevoerde SEO check, wordt een gedetailleerd technisch rapport opgesteld van uw huidige SEO strategie én de mogelijkheden voor de toekomst. Dit uitgebreide en gedetailleerde rapport bevat eveneens concrete adviezen, die door interne medewerkers geïmplementeerd kunnen worden.

Om deze adviezen nauwgezet te kunnen uitvoeren, moeten uw interne teams beschikken over de nodige kennis van SEO en Google optimalisatie. Aan de hand van het technisch rapport zorgt WebKrunch voor de opleiding van uw interne teams of webdevelopers, zodat uw SEO strategie uitgerold kan worden zoals het hoort.

Algemene SEO training

WebKrunch biedt uw medewerkers en stafleden een uitgebreide kennismaking met de wereld van SEO aan de hand van enkele concrete casussen en eenvoudig te hanteren handvaten. Dankzij onze kennis van de meest innovatieve SEO technieken, is deze vorm van SEO training een absolute must voor uw interne online marketingafdeling, webdevelopers en online medewerkers.

Een overzichtelijke cursus zorgt ervoor dat uw interne professionals weer helemaal mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen. Zo bent u er zeker van dat uw online aanwezigheid optimaal blijft gedurende de volgende periode. En dat u online gewapend bent tegen de concurrentie.

Hou de touwtjes zelf stevig in handen, zet in op online succes en leid uw interne teams op tot SEO specialisten. Contacteer ons nu om uw SEO training in te plannen.

Kies voor een gepersonaliseerde training op basis van een gedetailleerde SEO check van WebKrunch. Ga aan de slag met concrete adviezen en kies voor een vlotte uitrol van uw SEO strategie. Ontdek snel meer over onze SEO check.

Hoger scoren in Google kan alleen wanneer inhoud, design en techniek van uw website naadloos op elkaar zijn afgestemd. WebKrunch zorgt voor een performante SEO optimalisatie van uw website. Ontdek meer over onze SEO optimalisatie.

De SEO kennis die u zoekt, wanneer u die nodig hebt. WebKrunch biedt u flexibele diensten voor SEO consultancy aan. Lees hier meer over onze SEO consultancy.

SEO training

SEO training 08-06-2016

Enkele voorbeelden van Onze SEO referenties

Bekijk hieronder een overzicht van onze SEO referenties en laat u overtuigen!

webkrunch-realisaties-masumi-massage-antwerpen
KLANT: Masumi Antwerpen
webkrunch-realisaties-a12-dakwerken-antwerpen
KLANT: A12 Dakwerken

Recente Blogartikels

webkrunch-blog-google-shoelace
webkrunch-mails-uitsturen-waar-op-letten
webkrunch-blog-bounce-rate-verlagen

Contacteer ons

Op zoek naar SEO training op maat van uw bedrijf? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet