Website optimalisatie

Scoor online met de website optimalisatie van WebKrunch!

Een website moet meer zijn dan alleen maar mooi om naar te kijken. Het kleurenschema mag dan al opvallend zijn, uw foto’s mogen de beste ter wereld zijn: bij een goed functionerende website komt veel meer bij kijken.

En dan komt website optimalisatie (of SEO-optimalisatie) uit de mouw! De meeste klanten gaan online op zoek naar diensten en producten.

Wilt u dus een beter bedrijfsrendement? Zorg dan voor mooie looks en… een toppositie in de zoekmachineresultaten!

webkrunch online marketing seo copywriting

01Een win-winsituatie.Website optimalisatie zorgt voor een duidelijke structuur

Een absolute must om een hoge ranking te versieren in Google is een duidelijke en heldere structuur van uw website.

Het is een echte win-winsituatie, want enerzijds is dit goed voor de bezoekersstroom op uw website aangezien uw bezoekers sneller vinden waarnaar ze op zoek zijn en anderzijds zorgt dergelijke structuur er ook voor dat uw volledige content in de resultaten wordt opgenomen.

Heeft u vragen omtrent de werking van websiteoptimalisatie of betreffende onze aanpak?

Contacteer ons meteen! Uw vragen worden zo spoedig mogelijk behandeld!

Website optimalisatie vereist een relevante inhoud

Het spreekt voor zich dat u enkel en alleen bezoekers wilt aantrekken die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw producten en diensten. Bent u bakker, dan wilt u mensen over de vloer krijgen die op zoek zijn naar heerlijk dagvers brood en niet naar één of andere lamp of ijskast.

Daarom is het van belang dat u de zoektermen waarop u gevonden wenst te worden ook echt in de content van uw website vermeld worden. Hoe beter de inhoud, hoe sneller u gevonden wordt!

Plan uw afspraak

02Een grondige expertise.Website optimalisatie door WebKrunch

WebKrunch maakt het voor u heel eenvoudig, dankzij een totaalpakket: een geoptimaliseerde website met aan de ene kant een duidelijke, technische achtergrond en aan de andere kant een overtuigende content. Zowel voor uw websitebezoekers als voor de zoekmachines betekent dit een enorme meerwaarde!

Heeft uw bedrijf al een website, maar weet u niet hoe u deze optimaal kunt benutten? Of zou u graag een website opstarten, maar wilt u het van begin af aan goed scoren op het internet?

Geen probleem, WebKrunch zorgt er in beide gevallen voor dat uw website geniet van een doeltreffende en doordachte website optimalisatie. Een maximaal rendement gegarandeerd!

04WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Laat WebKrunch u bijstaan bij de optimalisatie van uw website

Op zoek naar een partner voor uw website optimalisatie? Onze experts helpen u verder!

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:
Vul het formulier in
Contacteer ons
Checkboxes *