Social media

Social media

Communiceer rechtstreeks met uw klanten en prospects, dankzij sociale media én WebKrunch

Met welke social media dienst(en) kan WebKrunch u van dienst zijn?

Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zijn krachtige kanalen voor de promotie van uw diensten – als u het juist aanpakt, tenminste. Want alle ervaringen – positief én negatief – worden vlot gedeeld via sociale media. Het geeft u de unieke mogelijkheid om te luisteren. Ideeën te ontvangen. Feedback te krijgen én te geven over uw onderneming. En om uw bedrijf aan de buitenwereld te presenteren op een slimme, menselijke manier. Bent u er klaar voor om écht in gesprek te gaan met uw doelpubliek?

Sociale media: kies eerst de juiste outfit

Les nummer één: u praat rechtstreeks met uw klanten. En daarvoor kiest u natuurlijk de gepaste outfit. Als professionals in webdesign zorgt WebKrunch voor de gepaste lay-out én vormgeving voor uw profielen op alle sociale media. Zo zorgt u ervoor dat de vormgeving van uw website perfect aansluit bij die van uw sociale mediaprofielen. En dat u altijd en overal herkenbaar bent voor (potentiële) klanten.

WebKrunch zorgt voor alle soorten grafische designs op maat van uw onderneming. Want een consistente indruk is méér dan enkel een commerciële troef. Het is een teken van respect voor uw gesprekspartner. En daar zorgen we voor. Contacteer ons meteen om uw merk de social media designs te geven die het verdient.

Aanwezigheid op sociale media: goed begonnen is…

Les nummer twee: zorg ervoor dat u alle mogelijke sociale mediaprofielen aanmaakt voor uw bedrijf. Misschien gebruikt u ze niet allemaal. Maar het is goed om vooruitziend te zijn. En klaar te staan voor toekomstige ontwikkelingen en trends.

Duikt er op Twitter plots een discussie op die relevant is voor uw onderneming – ook al bent u niet actief op het medium? Dan geeft het u tóch de mogelijkheid om snel in te spelen op de situatie. En deel te nemen aan het gesprek dat voor uw klanten bijzonder belangrijk blijkt.

Volg altijd uw doelpubliek

Les nummer drie: laat uw onderneming gaan waar uw doelpubliek gaat. Zijn uw klanten en prospects verslingerd aan vormgeving en beeld? Dan investeert u het best in een volwaardige Instagram-account. Wilt u sterk inzetten op promoties en aanbiedingen van consumentenproducten? Dan is Facebook de perfect plaats. Zijn uw prospects vooral actief in de audiovisuele of amusementssector? Vergeet dan zeker die YouTube-account niet – én vertrouw op ons voor uw online video’s.

Luister, praat én ga aan de slag

U kent vast het gezegde: een tevreden klant zijn twee tevreden klanten, een ontevreden klant zijn tien gemiste klanten. Nieuws verspreidt zich snel – net zoals recensies en ervaringen. Dankzij sociale media kunt u meteen aan de slag met alle soorten feedback. U staat namelijk rechtstreeks in contact met tevreden én ontevreden klanten. Communiceer helder, duidelijk en transparant. Niet alleen over de mooie dingen. Maar ook – en zeker – over minder goede ervaringen.

U hebt de kans om de menselijke kant van uw onderneming in de verf te zetten. Zo kunt u zélfs negatieve commentaren ombuigen tot positieve kansen.

Leg uw sociale media in handen van WebKrunch

Als ervaren social media experts bouwen we de online aanwezigheid van uw onderneming uit op een professionele, hartelijke manier. Zorg ervoor dat uw klanten meteen een aanspreekpunt hebben voor hun vragen, bedenkingen en verzuchtingen. En communiceer doeltreffend uw promoties, aanbiedingen, innovaties en ontwikkelingen. Zo beheer(s)t u zélf de communicatie over uw bedrijf. En houdt u de touwtjes zo goed mogelijk in handen.

Wilt u zelf een social media manager opleiden, maar weet u niet hoe u daaraan moet beginnen? Vertrouw dan op onze doortastende trainingen voor professionals en groepen.

Adverteren op sociale media

Sociale media zijn natuurlijk méér dan enkel spontane ontmoetingsplaatsen. Het zijn media die bij uitstek geschikt zijn voor doelgerichte advertenties.

WebKrunch ontwikkelt advertentiecampagnes voor de meest uiteenlopende sociale media. Uw pagina promoten op Facebook of een nieuw product aanprijzen met een online video op YouTube? Wij ontwikkelen uw campagne en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en opvolging.

Meer weten over onze sociale mediadiensten? Contacteer ons vandaag nog en bespreek uw vragen met ons bij een kopje koffie.

Laat WebKrunch u bijstaan bij het opzetten van een succesvolle social media campagne!

Social media Diensten

U wilt óók scoren op sociale media, met posts die de juiste mensen aantrekken én geboeid houden? De sociale media-expert van WebKrunch maakt er werk van. Lees meer én like!

Wilt u ook adverteren op sociale media? Met een slim advertentieplan, intelligente analyse én straffe ads haalt u uw doelgroep in geen tijd over de streep. Lees meer.

Enkele voorbeelden van Onze online marketing referenties

Bekijk hieronder een overzicht van onze online marketing referenties en laat u overtuigen!

webkrunch-realisaties-radiant-light-yoga-vierkant
KLANT: Radiant Yoga Light
webkrunch-realisaties-copandi-intro-afbeelding
KLANT: Copandi
webkrunch-realisaties-appro-intro
KLANT: APPRO
webkrunch-realisatie-overzicht-heyrman-de-roeck
KLANT: Heyrman – De Roeck
webkrunch-realisaties-masumi-massage-antwerpen
KLANT: Masumi Antwerpen
webkrunch-realisatie-carrosserie-verbeke-overzicht
KLANT: Carrosserie Verbeke
webkrunch-referenties-ter-rivierenhof-uitgelichte-afbeelding
KLANT: Ter Rivierenhof
webkrunch-realisaties-duivelse-pronostieken
KLANT: BeerseLeeft
KLANT: Reno Visie

Recente Blogartikels

webkrunch-blog-google-shoelace
webkrunch-mails-uitsturen-waar-op-letten
webkrunch-blog-bounce-rate-verlagen

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw social media? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet