Social media.

Communiceer rechtstreeks met uw klanten en prospects, dankzij sociale media én WebKrunch

Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zijn krachtige kanalen voor de promotie van uw diensten – als u het juist aanpakt, tenminste. Want alle ervaringen – positief én negatief – worden vlot gedeeld via sociale media.

Het geeft u de unieke mogelijkheid om te luisteren. Ideeën te ontvangen. Feedback te krijgen én te geven over uw onderneming.

En om uw bedrijf aan de buitenwereld te presenteren op een slimme, menselijke manier. Bent u er klaar voor om écht in gesprek te gaan met uw doelpubliek?

webkrunch social media

Sociale media: kies eerst de juiste outfit

Les nummer één: u praat rechtstreeks met uw klanten. En daarvoor kiest u natuurlijk de gepaste outfit. Als professionals in webdesign zorgt WebKrunch voor de gepaste lay-out én vormgeving voor uw profielen op alle sociale media. Zo zorgt u ervoor dat de vormgeving van uw website perfect aansluit bij die van uw sociale mediaprofielen. En dat u altijd en overal herkenbaar bent voor (potentiële) klanten.

WebKrunch zorgt voor alle soorten grafische designs op maat van uw onderneming. Want een consistente indruk is méér dan enkel een commerciële troef. Het is een teken van respect voor uw gesprekspartner. En daar zorgen we voor. Contacteer ons meteen om uw merk de social media designs te geven die het verdient.

Aanwezigheid op sociale media: goed begonnen is…

Les nummer twee: zorg ervoor dat u alle mogelijke sociale mediaprofielen aanmaakt voor uw bedrijf. Misschien gebruikt u ze niet allemaal. Maar het is goed om vooruitziend te zijn. En klaar te staan voor toekomstige ontwikkelingen en trends.

Duikt er op Twitter plots een discussie op die relevant is voor uw onderneming – ook al bent u niet actief op het medium? Dan geeft het u tóch de mogelijkheid om snel in te spelen op de situatie. En deel te nemen aan het gesprek dat voor uw klanten bijzonder belangrijk blijkt.

Interactief aan de slag met Facebook

Volg altijd uw doelpubliek

Les nummer drie: laat uw onderneming gaan waar uw doelpubliek gaat.

Zijn uw klanten en prospects verslingerd aan vormgeving en beeld? Dan investeert u het best in een volwaardige Instagram-account.

Wilt u sterk inzetten op promoties en aanbiedingen van consumentenproducten? Dan is Facebook de perfect plaats.

Zijn uw prospects vooral actief in de audiovisuele of amusementssector? Vergeet dan zeker die YouTube-account niet – én vertrouw op ons voor uw online video’s.

Luister, praat én ga aan de slag

U kent vast het gezegde: een tevreden klant zijn twee tevreden klanten, een ontevreden klant zijn tien gemiste klanten. Nieuws verspreidt zich snel – net zoals recensies en ervaringen. Dankzij sociale media kunt u meteen aan de slag met alle soorten feedback.

U staat namelijk rechtstreeks in contact met tevreden én ontevreden klanten. Communiceer helder, duidelijk en transparant. Niet alleen over de mooie dingen. Maar ook – en zeker – over minder goede ervaringen.

U hebt de kans om de menselijke kant van uw onderneming in de verf te zetten. Zo kunt u zélfs negatieve commentaren ombuigen tot positieve kansen.

Leg uw sociale media in handen van WebKrunch

Als ervaren social media experts bouwen we de online aanwezigheid van uw onderneming uit op een professionele, hartelijke manier. Zorg ervoor dat uw klanten meteen een aanspreekpunt hebben voor hun vragen, bedenkingen en verzuchtingen.

Communiceer doeltreffend uw promoties, aanbiedingen, innovaties en ontwikkelingen. Zo beheer(s)t u zélf de communicatie over uw bedrijf. En houdt u de touwtjes zo goed mogelijk in handen.

Wil u zelf een social media manager opleiden, maar weet u niet hoe u daaraan moet beginnen? Vertrouw dan op onze doortastende trainingen voor professionals en groepen.

Adverteren op sociale media

Sociale media zijn natuurlijk méér dan enkel spontane ontmoetingsplaatsen. Het zijn media die bij uitstek geschikt zijn voor doelgerichte advertenties.

WebKrunch ontwikkelt advertentiecampagnes voor de meest uiteenlopende sociale media. Uw pagina promoten op Facebook of een nieuw product aanprijzen met een online video op YouTube? Wij ontwikkelen uw campagne en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en opvolging.

Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Vraag uw offerte aan!

Meer weten over onze sociale mediadiensten? Contacteer ons vandaag nog en bespreek uw vragen met ons bij een kopje koffie.

Met social media van WebKrunch slaat u uw concurrenten knock-out!

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *