Social media adverteren.

Adverteren op sociale media was nog nooit zo leuk – én winstgevend

Dus, u hebt besloten om meer tijd te investeren in uw social media? Of zette u zelf al social media-advertentiecampagnes op touw – zonder het gewenste resultaat?

De social media-expert van WebKrunch maakt u wegwijs in de wereld van slimme social media-advertising, doelgroep-targetting, slimme analyse en optimalisatie.

webkrunch social media adverteren

01Bij ons géén nattevingerwerk.Social media adverteren: geen digitale tovenarij

Klinken al die termen u als digitale hocus pocus in de oren? Dan moéten we dringend eens bijpraten. Want social media-advertising is een verhaal van meten en wetenanalyse en bijsturing, strategie en optimalisatie. Géén nattevingerwerk. Maar efficiënte campagnes die uw budget tot de laatste cent doen renderen.

Eerst en vooral, willen we weten waar u naartoe wilt. Is het de bedoeling om uw social media-accounts te versterken met extra shares en likes? Of wilt u gericht adverteren om mensen naar uw webshop te halen, offerteaanvragen te krijgen of uw sales te vergroten?

Social Media-advertising: ’t zit hem in de strategie

Zoals de titel hierboven zegt: alles begint met een intelligente strategie. Van daaruit bepalen we de optimale werkwijze voor uw social media-advertentiecampagne.

U kunt het alvast inplannen: we starten met een goed gesprek. Wat daarna volgt? Een doortastende analyse van uw doelgroep, die volledig uitgefilterd wordt voor maximaal bereik. U bepaalt de regio waarop u zich wilt richten. En natuurlijk ontwerpt onze designer adembenemende social media-advertenties die zoveel mogelijk kliks, likes én rendement garanderen.

02Waar leidt dat naartoe.Social media advertenties

U hebt een mooi beeld van wat u wilt bereiken. Met social media-advertising neemt u geïnteresseerde surfers bij de hand en neemt u ze mee naar waar ú ze wilt hebben. Maar hebt u al nagedacht wat dat precies is?

Als u een promotiecampagne voor een product in gedachten hebt, kunt u niet zonder professionele landingspagina op uw website. Leidt u uw klanten naar uw eigen social media-account, dan moet die er natuurlijk op-en-top uitzien – yup, daarvoor zorgt onze social media-expert met social media-beheer!

Kortom, het sluitstuk van uw campagne is minstens even belangrijk als de campagne zelf. Denk er dus goed over na. Of beter nog: laat ons dat doen.

05WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Social media adverteren

Ontdek meer over de kracht van social media adverteren tijdens een gesprek met onze social media-expert.

Geef ‘m een belletje of mail hem en ontdek hoe wij úw bedrijf online sterker maken.

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *