SEO voor beginners – 27/03/20

Maak van Google de beste partner voor uw onderneming, met deze opleiding voor beginners door Jan Van Hove. U ontdekt hoe Google en andere zoekmachines te werk gaan. Welke ingrepen er nodig zijn om uw website of webshop beter te laten scoren. En hoe u uw concurrenten inschat en analyseert – om zo uw eigen positie te versterken.

Scoor hoger in Google, bereik de juiste klanten en verhoog de omzet van uw bedrijf. Hoe? Met deze boeiende training vol meteen bruikbare tips & tricks.

Training door: Jan Van Hove

Jan Van Hove hangt al even rond op het internet. Op zijn veertien jaar waagde hij zich aan het ontwerp van websites en vanaf toen is hij door het web gebeten. Meer nog. Sinds de oprichting van zijn bureau WebKrunch in 2011 deelt hij die passie en kennis met anderen in trainingsessies op maat of lezingen aan grotere groepen.

Jan kreeg in meer dan tien jaar tijd de digitale wereld in al haar facetten onder de knie. Zeven jaar lang werkte Jan als software engineer in de multimedia-industrie. Hij oefende hoofdzakelijk de kwaliteitscontroles uit om te bepalen of een digitaal product goed is opgebouwd en gebruiksvriendelijk is voor de eindklant.

Binnen het Vlaamse online medialandschap werkte Jan ook enkele jaren als online adviseur. Door die ervaring werd klanten adviseren, en hen inzicht geven in het rendement van internet producten en online marketing, een tweede natuur. Maar vooral het luisteren naar klanten en hun noden koppelen aan een juiste online strategie, is wat Jan uit die tijd meeneemt.

Inclusief broodjeslunch op het einde van de training.

Wat komt er allemaal aan bod tijdens deze training?

Vragen? Contacteer SEO-specialist Jan Van Hove rechtstreeks via: jan@webkrunch.be.

 • 1

  Wat is SEO? Een grondige doorlichting.

 • 2

  Keywoordonderzoek (waar zoeken mijn klanten naar?)

 • 3

  Hoe inhoud schrijven op een doordachte wijze?

 • 4

  Het belang van het juiste webdesign & webdevelopment.

 • 5

  Geef uw website een boost met deze tips

 • 6

  Opvolging en tracking (Wat doen mijn bezoekers op mijn website?)

 • 7

  Ruimte voor algemene vragen.

Betaal online