Een gebruiksvriendelijke website of webshop is dé basis van een succesvolle online marketing strategie. Met webdesign van WebKrunch krijgt u een website en webshop die gemaakt is voor uw klanten. Én voor de online zoekmachines.

Uw verkoopcijfers verhogen, meer offerteaanvragen ontvangen of een voet in de deur krijgen bij geïnteresseerde prospects? Scoor hoog in Google en overtuig uw klanten vandaag nog met webontwikkeling op maat, van WebKrunch.

webkrunch webdesign dienst header

Webdesign door WebKrunch, een investering die blijft renderen

Uw klant heeft geen geduld. Duurt het te lang voor hij de informatie vindt waar hij naar zoekt? Of laadt uw website zo traag dat uw bezoeker 10 seconden naar een wit scherm staart? Weg is-ie! En u hebt een mogelijke klant verloren, aan de concurrent met een gebruiksvriendelijke, snelle website.

Alleen het beste is goed genoeg om de strijd aan te gaan met uw concurrenten. Daarom maken wij bij WebKrunch enkel websites en webshops die snel, overzichtelijk en helder toegankelijk zijn. Kortom, webdesign dat vanaf het eerste moment overtuigt. Want de eerste indruk, die maakt u geen twee keer.

Uw website – webshop, uw online vertegenwoordiger

Uw website of webshop is uw online vertegenwoordiger. Het is in de eerste plaats de perfecte online verkooptool. En dat hebben we bij WebKrunch goed begrepen. Wij zorgen ervoor dat uw prospect vanaf de eerste seconde verkocht is. En dat die geïnteresseerde bezoeker een betalende klant wordt.

Daarom zorgen we ervoor dat uw website of webshop:

  • het juiste design heeft, dat perfect bij de look & feel van uw bedrijf past
  • helder en overzichtelijk is ingedeeld
  • commercieel overtuigend is, zowel in design als in tekst
  • sterk scoort in Google
  • perfect leesbaar is op computer, tablet én telefoon
  • foto, video en tekst naadloos combineert

U vertrouwt op volledig waterdichte webontwikkeling, zodat geen enkele klant u nog ontsnapt.

Neem zelf de controle over uw website

Online marketing bureaus die dure facturen sturen voor kleine aanpassingen aan uw website? Ze zijn eerder regel dan uitzondering. WebKrunch is anders. Bij al onze websites en webshops geniet u van een eenvoudig te gebruiken back-end en wordt u niet op kosten gejaagd.

Wat zegt u?

De back-end is de omgeving waar u zelf moeiteloos aanpassingen doet aan uw website. Onze specialisten helpen u op weg met heldere informatie en duidelijke instructies. Foto’s toevoegen, tekst invoeren of titels veranderen? U doet het zelf – snel én kosteloos. Zo kunt u perfect inschatten wat uw website zal kosten. En beheert u hem probleemloos zelf wanneer u vindt dat het tijd is voor verandering.

Een mobiele website of webshop laten maken? Bel WebKrunch!

De toekomst van het internet is mobiel. Vandaag de dag worden websites meer geraadpleegd op telefoon of tablet dan op PC. Is uw bedrijf daar klaar voor?

Alle websites en webshops die ontwikkeld worden door WebKrunch, zijn perfect leesbaar op alle mobiele toestellen. En dat is van groot belang. Want wist u dat websites mét mobiele leesbaarheid beter scoren in Google? Webdesign moet dus overtuigen op alle denkbare manieren.

Webdesign.Diensten

Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Vraag uw offerte aan!

Zorg ervoor dat de website van uw bedrijf snel gevonden en vlot gelezen wordt. Vertrouw op de webontwikkeling én de expertise van de online marketing professionals van WebKrunch.

Met webdesign van WebKrunch slaat u uw concurrenten knock-out!

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *