Webdesign

Webdesign

Met webdesign van WebKrunch slaat u uw concurrenten knock-out!

Een gebruiksvriendelijke website of webshop is dé basis van een succesvolle online marketing strategie. Met webdesign van WebKrunch krijgt u een website en webshop die gemaakt is voor uw klanten. Én voor de online zoekmachines. Uw verkoopcijfers verhogen, meer offerteaanvragen ontvangen of een voet in de deur krijgen bij geïnteresseerde prospects? Scoor hoog in Google en overtuig uw klanten vandaag nog met webontwikkeling op maat, van WebKrunch.

Webdesign door WebKrunch, een investering die blijft renderen

Uw klant heeft geen geduld. Duurt het te lang voor hij de informatie vindt waar hij naar zoekt? Of laadt uw website zo traag dat uw bezoeker 10 seconden naar een wit scherm staart? Weg is-ie! En u hebt een mogelijke klant verloren, aan de concurrent met een gebruiksvriendelijke, snelle website.

Alleen het beste is goed genoeg om de strijd aan te gaan met uw concurrenten. Daarom maken wij bij WebKrunch enkel websites en webshops die snel, overzichtelijk en helder toegankelijk zijn. Kortom, webdesign dat vanaf het eerste moment overtuigt. Want de eerste indruk, die maakt u geen twee keer.

Uw website – webshop, uw online vertegenwoordiger

Uw website of webshop is uw online vertegenwoordiger. Het is in de eerste plaats de perfecte online verkooptool. En dat hebben we bij WebKrunch goed begrepen. Wij zorgen ervoor dat uw prospect vanaf de eerste seconde verkocht is. En dat die geïnteresseerde bezoeker een betalende klant wordt.

Daarom zorgen we ervoor dat uw website of webshop:

  • het juiste design heeft, dat perfect bij de look & feel van uw bedrijf past
  • helder en overzichtelijk is ingedeeld
  • commercieel overtuigend is, zowel in design als in tekst
  • sterk scoort in Google
  • perfect leesbaar is op computer, tablet én telefoon
  • foto, video en tekst naadloos combineert

U vertrouwt op volledig waterdichte webontwikkeling, zodat geen enkele klant u nog ontsnapt.

Neem zelf de controle over uw webstek

Online marketing bureaus die dure facturen sturen voor kleine aanpassingen aan uw website? Ze zijn eerder regel dan uitzondering. WebKrunch is anders. Bij al onze websites en webshops geniet u van een eenvoudig te gebruiken back-end en wordt u niet op kosten gejaagd.

Wat zegt u?

De back-end is de omgeving waar u zelf moeiteloos aanpassingen doet aan uw website. Onze specialisten helpen u op weg met heldere informatie en duidelijke instructies. Foto’s toevoegen, tekst invoeren of titels veranderen? U doet het zelf – snel én kosteloos. Zo kunt u perfect inschatten wat uw website zal kosten. En beheert u hem probleemloos zelf wanneer u vindt dat het tijd is voor verandering.

Een mobiele website of webshop laten maken? Bel WebKrunch!

De toekomst van het internet is mobiel. Vandaag de dag worden websites meer geraadpleegd op telefoon of tablet dan op PC. Is uw bedrijf daar klaar voor?

Alle websites en webshops die ontwikkeld worden door WebKrunch, zijn perfect leesbaar op alle mobiele toestellen. En dat is van groot belang. Want wist u dat websites mét mobiele leesbaarheid beter scoren in Google? Webdesign moet dus overtuigen op alle denkbare manieren.

Zorg ervoor dat de website van uw bedrijf snel gevonden en vlot gelezen wordt. Vertrouw op de webontwikkeling én de expertise van de online marketing professionals van WebKrunch. Vraag uw offerte aan!

Laat WebKrunch u bijstaan bij het realiseren van uw webdesign project!

WEBDESIGN Diensten

De eerste stap naar online succes: een website laten maken. Wilt u een website laten maken die uw bedrijf écht op de kaart zet én meer klanten oplevert? WebKrunch zorgt ervoor!

Een webshop laten maken is een slimme keuze. Meer en meer mensen doen hun inkopen online. Is uw bedrijf daar klaar voor? WebKrunch maakt webshops op maat van uw bedrijf – én van uw klanten.

Een website met Wordpress heeft alleen maar voordelen. Het is gebruiksvriendelijk, veelzijdig én eenvoudig te updaten. Bovendien scoort u sterk in Google. Wordpress website laten maken?

Een magento webshop laten maken voor uw bedrijf? Goede keuze. Het percentage onlineklanten groeit elke dag. Om uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst, is een webshop absoluut onmisbaar.

Hoog scoren in Google? Dat begint met krachtige copywriting voor uw website. Webteksten die de juiste trefwoorden mixen met een sterke commerciële boodschap. Webteksten laten schrijven? Lees meer…

Is uw website performant genoeg? En kan hij online de strijd aangaan met uw concurrenten? Ontdek het zelf met een strategische website audit door de experts van WebKrunch.

Een eigen webshop? Die doet uw onderneming groeien. Maar bent u voldoende beschermd? En uw klant? Neem geen risico’s en zorg voor een correcte wettelijke omkadering van uw webshop, met algemene voorwaarden op maat.

Enkele voorbeelden van Ons webdesign

Bekijk hieronder een overzicht van onze webdesign realisaties en laat u overtuigen!

webkrunch-realisaties-radiant-light-yoga-vierkant
KLANT: Radiant Yoga Light
webkrunch-realisaties-copandi-intro-afbeelding
KLANT: Copandi
webkrunch-realisaties-appro-intro
KLANT: APPRO
webkrunch-realisatie-overzicht-heyrman-de-roeck
KLANT: Heyrman – De Roeck
webkrunch-realisatie-carrosserie-verbeke-overzicht
KLANT: Carrosserie Verbeke
webkrunch-referenties-ter-rivierenhof-uitgelichte-afbeelding
KLANT: Ter Rivierenhof
KLANT: Reno Visie
webkrunch-realisaties-dakwerken-expert
KLANT: Dakwerken Expert
webkrunch-realisaties-brandbeveiliging-vlaanderen-intro-afbeelding
KLANT: Brandbeveiliging Vlaanderen

Recente Blogartikels

webkrunch-blog-google-shoelace
webkrunch-mails-uitsturen-waar-op-letten
webkrunch-blog-bounce-rate-verlagen

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign of webontwikkeling? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet