Uw immo website.

Visueel aantrekkelijk én commercieel verbluffend efficiënt

Een immo website maken is een discipline apart. In de vastgoed business is een slim samenspel tussen design en digitale architectuur extreem belangrijk. U wilt immers uw eigendommen op een commercieel aanlokkelijke manier presenteren – zonder uw bezoeker verloren te laten lopen in een verwarrend geheel.

WebKrunch bouwt vastgoed websites die aan de hoogste standaarden voldoen. Biedt uw potentiële kopers en huurders een intuïtief platform waar ze in één oogopslag de woning van hun dromen terugvinden.

webkrunch webdesign sweepbright workers facebook bericht

01Uw panden prachtig in beeld.Webdesigner immo en vastgoed

We hebben inmiddels een mooi palmares opgebouwd in het maken van websites voor immokantoren en vastgoedontwikkelaars. Daarbij letten we in het bijzonder op de aantrekkelijkheid van de vormgeving, maar ook aan de digital journey die klanten beleven op uw website.

De vereisten voor uw immo website

Uw immo website moet overzichtelijk, visueel krachtig én logisch opgebouwd zijn. Uw volledige aanbod moet in het oog springen, maar exclusieve panden uitlichten is ook een onmisbare troef.

Bovendien moeten bezoekers eenvoudig kunnen navigeren tussen huur- en koopsegmenten. En dat allemaal met een duidelijk herkenbare look & feel die aansluit bij uw vastgoedbedrijf of immokantoor.

Plan uw afspraak

02Een all-in platform.Naadloze integratie van marketing en sales

Om uw eigendommen perfect in beeld te brengen, gebruiken we het Sweepbright-platform. Dat personaliseren we tot in de kleinste details, zodat u een unieke en op maat ontworpen website krijgt. Met Sweepbright zet u niet alleen uw aanbod in de spotlights, u stroomlijnt ook al uw onderliggende diensten voor méér commerciële efficiëntie.

Zo integreert u moeiteloos uw marketing en sales in uw website, zodat u op elk moment een duidelijk overzicht houdt van aanvragen, potentiële deals en uw online marketingstrategie.

03Uw immokantoor correct in beeld.Enkele voorbeelden van onze projecten

Bekijk hieronder een overzicht van onze websiterealisaties en laat u overtuigen!

04Een prachtige immo website.Wat vertellen onze klanten?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Kies voor een immo website van WebKrunch

Immo website laten maken? Neem gerust contact met ons op om jouw vraag te bespreken.

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:
Vul het formulier in
Contacteer ons
Checkboxes *