Webdesign dat rendeert – hoe je ’t ook draait of keert.

Jan van Webkrunch: bouwer van websites en webshops sinds 2010.

Hebt u het gezien in de titel? Webkrunch bouwt sterke webshops en websites – al sinds 2010. Klinkt misschien kort, maar dat is het niet.

In digitale jaren is dat een eeuwigheid. Wat begon als ruwe pagina’s op het web, evolueerde naar state-of-the-art websites en webshops met ongekende mogelijkheden.

Elke innovatie die sindsdien de kop op stak, probeerden we uit. Om over te houden wat écht werkt.

Het resultaat vandaag: een uitgebreide set aan skills en digitale vaardigheden die één ding afleveren: de website of webshop die rendeert voor uw bedrijf.

webkrunch webdesign jan van hove webdesigner header

01Jan Van HoveWie ben ik?

Ik ben Jan Van Hove, zaakvoerder en oprichter van Webkrunch. Gestart als websitebouwer. Uitgegroeid tot online marketeer die marketing, websites, webshops, social media en SEO mixt tot een krachtig geheel.

Ik ben pionier in webdesign. Early adopter van de nieuwste technieken en programma’s. Maar vooral: ik ben streng.

Streng voor innovaties die niets opleveren. Streng voor designs die niet verleiden. Streng voor teksten die klanten en zoekmachines koud laten. Kortom, streng voor wat niet werkt. Waarom? Zodat ú dat niet hoeft te doen. Want het webdesign dat u bij Webkrunch krijgt, werkt.

Punt aan de lijn.

02Whizzkid from the eighties.Jan: verrassend creatieve webdesigner en webshopmaker

U wilt een website die er goed uitziet? Een webshop die flitsend uw producten aan de man brengt? Webdesign dat creatief uit de hoek komt en meteen in het oog springt!

Túúrlijk doen we dat voor u. Op één voorwaarde: het moet opbrengen – voor u. Want die ene techniek ziet er misschien wel flitsend uit, als hij uw score in Google naar beneden haalt, ziet niemand ‘m. En korte tekstjes zijn leuk om lezen, maar uw online vindbaarheid verbetert er niet door.

Webkrunch heeft de focus altijd strak op mijn doel gericht: een online aanwezigheid voor u uitbouwen die uw bedrijf doet groeien.

03Geen twijfel mogelijkWebsite laten maken door Webkrunch

De websites die door ons worden opgeleverd, zijn van hoge kwaliteit en hebben als uitgangspunt altijd een gebruiksvriendelijk webdesign voor de eindgebruiker en een goede vindbaarheid voor uw prospect.

Een webdesign laten ontwerpen door WebKrunch of een volledige website laten bouwen?

Meer informatie?

Neem contact op via het onderstaande contactformulier of bel ons via: +32 (0) 3 435 02 05.

Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Kies voor een betrouwbaar webdesign bureau

Laat webdesign bureau WebKrunch u bijstaan bij het realiseren van uw betaalbare website of webshop!

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *