Webshop laten maken.

Kies voor gebruiksgemak, creatief design én een slimme commerciële aanpak

Webshop laten maken? Bel of mail ons en spring op de digitale trein!

Wilt u een website laten maken of WordPress website laten maken? Ook dan kan u bij ons terecht!

webkrunch webdesign webshop laten maken

01Uw eigen online winkel.De toekomst begint vandaag

Online winkelen: het is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Het aantal mensen dat online bestellingen doet, groeit exponentieel. Een webshop laten maken is dan ook een essentiële stap voor uw bedrijf. Of het nu gaat om kleding, boodschappen of technologie, online winkelen is de toekomst – en die begint vandaag.

Bent u al mee met de digitale revolutie? Een webshop laten maken is een onmisbaar deel van uw digitale strategie. Het is de sleutel naar een succesvolle toekomst van uw bedrijf.

Contacteer ons en ontdek hoe wij úw bedrijf online sterker maken!

02Goed om weten.Hou dit in het achterhoofd

Wilt u een online shop laten maken? Dan vertrouwt u best op een ervaren expert. Consumenten stellen immers hoge eisen aan hun online winkelomgeving. WebKrunch, uw online marketing bureau in Antwerpen, somt alvast enkele vuistregels op:

1. Hou het overzichtelijk en helder

Tientallen pagina’s met honderden producten, oneindige lijsten zonder creativiteit, eindeloos zoeken naar het winkelkarretje… Webshops zijn vaak ingewikkeld. Het resultaat? Klanten klikken metéén door naar de concurrentie. WebKrunch ontwikkelt webshops die uw klant in één oogopslag laten zien wat u in huis hebt.

2. Hou het gemakkelijk

Leid uw klant naar waar hij moet zijn – zonder weerstand. Een slimme, natuurlijke opbouw van uw webshop zorgt voor klanten die meteen vinden wat ze zoeken. En die meteen kopen.

3. Laat het vooruit gaan

Traag ladende webpagina’s en afbeeldingen die minutenlang op zich laten wachten? Uw klant is weg, uw kans verkeken. WebKrunch doet enkel een beroep op de snelste, meest krachtige servers voor uw webshop. Winkelen aan lichtsnelheid: dankzij ons kan het.

4. Hou het veilig

Een krachtige beveiliging biedt uw klant de zekerheid dat hij zorgeloos kan shoppen. WebKrunch zorgt voor een strikte beveiliging van uw webshop, mét de nodige certificaten om dat aan uw klant te tonen.

5. Bied mogelijkheden

Zit uw klant klaar met zijn kredietkaart – maar aanvaardt u alleen een overschrijving? Dan is de kans groot dat hij nét op het laatste moment zijn portefeuille dichthoudt. Bied voldoende betaalmogelijkheden. WebKrunch adviseert u over welke wél – en welke niet.

6. Verkoop, verkoop, verkoop

De belangrijkste regel van ze allemaal. Uw webshop is en blijft een commerciële kans. Kies daarom voor slim design, een creatieve lay-out en een slimme commerciële strategie. WebKrunch stelt met plezier uw commerciële online strategie op punt.

03U kan rekenen op onze ervaring en expertise.Laat uw webshop maken door WebKrunch

Wilt u een online shop laten maken en hebt u uitgesproken ideeën over hoe dat moet? Dat treft! We houden van klanten met een uitgesproken visie. En vullen die graag aan met onze ervaring en expertise.

Bespreek uw eisen en verwachtingen zorgvuldig met uw webdesigner. Zo weten we precies welke richting u uit wilt, en wat u als onderneming wilt uitstralen.

Webshop laten maken? Bel of mail ons en spring op de digitale trein!

06WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Webshop laten maken

Op zoek naar een partner voor het realiseren van uw webshop? Onze experts helpen u verder!

Contacteer ons en ontdek hoe wij úw bedrijf online sterker maken.

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *