Website laten maken.

Echt online succes voor uw bedrijf begint bij WebKrunch!

Uw website laten maken door WebKrunch kan u heel wat op leveren. In de eerste plaats: méér klanten – en dus een grotere omzet. Probeer het zelf uit.

Bel of mail ons en ontdek wat wij voor ú kunnen doen. Wilt u een WordPress website laten maken of webshop laten maken? Ook dan kan u perfect bij ons terecht

webkrunch webdesign website laten maken jan van hove deurne

01Uw website laten maken.De eerste stap naar meer klanten

Online marketing is onmisbaar voor elk bedrijf. Een professionele website laten maken is dan ook de eerste stap naar een succesvolle online aanwezigheid. Maar hoe begint u eraan? Waarop moet u letten? En wat kunt u verwachten?

Een nieuwe website laten bouwen vereist toch enige kennis van u, de ondernemer. Eerst en vooral moet u zich afvragen: waar wil ik met mijn bedrijf naartoe? Met heldere doelstellingen kunt u een website laten ontwerpen die perfect past bij de strategie van uw onderneming.

Website laten ontwerpen en bouwen? WebKrunch zorgt voor websites die uitblinken in:

  • creatief webdesign
  • hoge ranking in Google
  • commercieel overtuigende webteksten
  • hoge conversie van bezoeker naar klant
  • responsive websites: voor computer, tablet én telefoon

Meer weten? Of meteen uw website laten bouwen?

Contacteer ons

02Website laten maken.Laat uw bedrijf groeien

U kunt een website laten ontwerpen en bouwen voor verschillende doeleinden. Misschien wilt u uw klanten een online visitekaartje bieden. Of wilt u projecten en realisaties tonen aan uw doelpubliek. De meeste bedrijven willen natuurlijk maar één ding wanneer ze een website laten maken: méér klanten – en dus meer omzet.

WebKrunch, uw online marketingbureau in Antwerpen, specialiseert zich in websites die scoren in Google én bij uw prospects. Zo wordt u snel gevonden door uw toekomstige klanten. En overtuigt u hen om met u in zee te gaan. Wij koppelen een intelligente SEO-aanpak aan een scherpe commerciële strategie.

03Uw website laten ontwerpen en bouwen.De krachtige, commerciële aanpak

Een gedetailleerd zoekwoordenonderzoek bepaalt op welke termen uw doelpubliek online zoekt. Deze termen integreren we op een subtiele manier in de teksten voor uw bedrijf. Zo wordt u online snel gevonden door de juiste mensen. En haalt u uw toekomstige klanten op een organische manier naar uw bedrijf.

Op basis van de identiteit van uw onderneming ontwerpen we een creatief design voor uw website. Dit design is erop gericht uw bezoeker te overtuigen én hem om te toveren tot betalende klant. Met een overtuigend samenspel tussen beeld, foto, lettertype en lay-out.

Met een slimme wisselwerking tussen design en boodschap zorgen we ervoor dat uw website hoog scoort in de zoekmachines.

06WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Website laten maken

Op zoek naar een partner voor het realiseren van uw website? Onze experts helpen u verder!

Contacteer ons en ontdek hoe wij úw bedrijf online sterker maken.

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *