Dropbox, hoe werkt dat?

webkrunch wiki dropbox

Wanneer u samen met anderen werkt aan bijvoorbeeld een presentatie, dan is het handig dat u allemaal bij die presentatie kunnen komen. Met behulp van Dropbox is het mogelijk om bestanden online op te slaan en zo bereikbaar en bewerkbaar te maken voor alle deelnemers.

Hoe werkt Dropbox?

Dropbox maakt gebruikt van de cloud op bestanden online op te slaan. Hierdoor is het mogelijk om bestanden te synchroniseren op verschillende apparaten. Zo kunt u bijvoorbeeld een bestand dat u op de computer hebt staan ook openen en bewerken via uw tablet. Maar u kunt samen met anderen ook tegelijk aan een bestand werken, ieder vanaf de eigen computer.

Kosten Dropbox

De basisversie van Dropbox is gratis. Het enige dat u hoeft te doen is een account aanmaken op www.dropbox.com. Na registratie ontvangt u standaard 2GB vrije ruimte om bestanden op te slaan. Door nieuwe gebruikers ook te laten werken met Dropbox, kunt u nog meer vrije ruimte krijgen. Voor elke nieuw geregistreerde gebruiker ontvangt u 500MB extra ruimte. De vrije ruimte kan hierdoor vergroot worden tot maximaal 16GB.

Betaalde accounts Dropbox

Biedt de basisversie te weinig capaciteit? Dan is het mogelijk om een betaald account te nemen. Betaalde accounts zijn er in verschillende soorten, variërend van 50 tot 500GB. Bij betaalde accounts levert het nog meer op om nieuwe gebruikers te werven. Per nieuwe registratie ontvangt u dan namelijk 1GB extra, met als maximum 32GB.

Hoe veilig is Dropbox?

Alle bestanden die u aanmaakt of opslaat in Dropbox, komen in de cloud terecht. Dit betekent dus dat de opslag buiten uw eigen computer (en eventuele beveiliging) plaatsvindt. Dropbox maakt gebruik van verschillende veiligheidslagen, om een veilige opslag zoveel mogelijk te kunnen garanderen. Daarnaast biedt Dropbox een aantal optionele tools om de beveiliging nog sterker te maken. Zo is het mogelijk om een tweetrapsverificatie in te schakelen.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact