Dynamische retargeting, wat is dat juist?

webkrunch wiki retargeting marketing

Dynamische retargeting, wat is dat?

Advertenties kunnen heel random op een website worden geplaatst. Deze random advertenties zijn niet altijd aangepast aan het bezoekersgedrag. Bezoekers krijgen vaak random advertenties te zien waarop ze eventueel kunnen klikken. Zodra deze bezoekers op deze advertenties klikken, krijgt de beheerder van de website hier geld voor. Door middel van cookies kan er worden onthouden waar bezoekers naar hebben gezocht. Vervolgens worden de advertenties hieraan aangepast.

Met Dynamische retargeting gaat het nog een stap verder. Hiermee worden namelijk advertenties getoond die precies de advertenties laten zien van producten of diensten die de bezoekers werkelijk hebben bezocht. Ook de boodschap die uw website aangeeft, zal dan ook worden aangepast aan de bezoeker. Er wordt een bezoekersverkeer wordt gegenereerd en mensen zullen altijd terug worden getrokken naar uwe website. Zo kunnen zij acties voltooien op uw website die ze eerder nog niet hebben afgerond.

Het voordeel van Dynamische retargeting

Alhoewel met random advertenties ook gewoon kan worden verdiend, brengt Dynamische retargeting meer voordelen voor u op. Random advertenties zijn niet aan te passen aan de wensen en het gedrag van de bezoeker. Daarnaast zijn de meer gerichte advertenties natuurlijk wel aangepast aan het zoekgedrag van de bezoeker, maar is Dynamische retargeting veel gerichter.

Het is natuurlijk de bedoeling dat er echt wordt verdiend met de advertenties en dat bezoekers altijd weer terugkomen naar uw website. Hier is Dynamische retargeting
uitstekend voor geschikt. De advertenties zijn persoonlijker en zo ook de berichten die worden weergegeven op de website zijn meer persoonlijk. Dit zorgt ervoor dat bezoekers zich persoonlijk voelen benaderd en ook graag terug willen komen naar uw website. Dit heeft natuurlijk ook weer positieve gevolgen voor u.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact