Dynamische website, wat stelt dat voor?

webkrunch dynamische website

Websites die steeds in beweging zijn worden ook wel dynamische websites genoemd. Deze sites worden door een database aangestuurd. Op deze wijze kan de inhoud van een website veel beter op de bezoeker en gebruiker afgestemd worden. Dynamische websites werken met een CMS, een content management systeem. Met CMS voer je wijzigingen door op de website zonder dat de bouwer daar aan te pas hoeft te komen en met CMS werk je bovendien met verschillende mensen tegelijk aan de website. Althans, dat is mogelijk.

Geen technische kennis noodzakelijk

Met dynamische websites kan sneller ingespeeld worden op de nieuwste ontwikkelingen en deze websites zijn bovendien gemakkelijk uit te breiden. Die uitbreiding is onbeperkt en met CMS kan een site uitgebreid en uitgerust worden met de meest complexe functionaliteiten. Om met het besturingssysteem te werken is bovendien geen technische kennis noodzakelijk. Dynamische websites zijn vriendelijker voor de zoekmachines en vanwege het feit dat snel ingespeeld kan worden op nieuws en nieuwe ontwikkelingen, keren bezoekers vaak naar de website terug.

Bovendien pas je de opmaak van een dynamische website apart van de inhoud aan en is het mogelijk om met verschillende mensen tegelijk aan de site te werken. Een dynamische website is iets duurder qua hosting dan de tegenhanger: de statische website. Dit omdat er simpelweg meer eisen aan de server gesteld worden terwijl ook het ontwikkelen van een dynamische website duurder is vanwege het gebruik van CMS. Vanwege de uitgebreide mogelijkheden duurt ook het bouwen van een dynamische website iets langer.

‘Dynamische websites zijn voortdurend in beweging en werken met CMS. Daardoor kunnen zonder tussenkomst van de bouwer wijzigingen doorgevoerd worden en kan dus sneller ingespeeld worden op nieuwe ontwikkelingen. Je kunt met meer mensen tegelijk aan een dynamische website werken.’

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact