Facebook filter, wat is dat?

webkrunch wiki facebook filter

Meten is weten, ook bij Facebook

In Facebook Analytics kunt u filters gebruiken om meer te weten te komen over het publiek van uw app, website, Facebook-pagina, et cetera. Bijvoorbeeld welke acties mensen ondernemen, wat voor soort apparaat ze gebruiken, de bron voor app-installatie en andere demografische informatie.

U kunt filters gebruiken in de meeste secties van Facebook Analytics. Uw gefilterde weergave volgt u van sectie tot sectie, tenzij u de selectie ongedaan maakt. U kunt indien nodig ook filters bewerken en verwijderen. Zodra u een filter heeft opgeslagen, kan iedereen met toegang tot de analyse-entiteit waarop deze is toegepast deze ook gebruiken.

Filteren op verschillende actoren

U kunt bijvoorbeeld informatie filteren op mensen die zijn doorverwezen door Facebook en die inzichten gebruiken om uw sociale-mediastrategie te informeren over evenementbronnen (uw app, pixel, Facebook-pagina of andere ondersteunde evenementbron) of evenementbrongroepen. U kunt vanuit sommige filters zelfs een aangepast publiek voor uw Facebook-advertentiecampagnes maken.

 

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact