Facebook (web)shop, wat is dat juist?

webkrunch wiki facebook webshop

Door middel van Facebook shops is het mogelijk voor bedrijven om een online winkel te ontwikkelen. Deze is toegankelijk op Facebook, maar ook op Instagram. Het is gratis en zeer eenvoudig om een Facebook shop te creëren. Bedrijven kunnen producten kiezen die ze in hun catalogus willen hebben, waarna ze de stijl en sfeer van hun winkel kunnen aanpassen.

Op maat van uw zaak

Zo zijn er verschillende accent kleuren en afbeeldingen beschikbaar die het mogelijk maken om hun merk goed te kunnen laten zien. Op deze manier kan iedere verkoper, ongeacht de grootte of het budget van de winkel, een online winkel opzetten. Zo kunnen ze contact maken met hun klanten hoe en wanneer dat hen het beste uitkomt.

Ook via Instagram

Het is mogelijk om Facebook shops te vinden door middel van een business Instagram profiel of een Facebook pagina, maar het is ook mogelijk om ze te vinden door middel van stories of advertenties. Hier kunt u de gehele collectie bekijken en producten opslaan waar u interesse in hebt. Vervolgens kunt u een order plaatsen op de website van het bedrijf of in de Facebook app of Instagram app.

Vragen stellen via de verschillende platformen

Een Facebook shop werkt ongeveer hetzelfde als een fysieke winkel. Wanneer u in een fysieke winkel bent en u heeft hulp nodig, dan kunt u altijd een vraag stellen. Dat is in een Facebook shop ook het geval. Door vragen te stellen via Messenger, WhatsApp of Instagram Direct is het mogelijk om antwoord te krijgen.

Daarnaast kun u uw pakketje volgen, hulp krijgen en nog veel meer. In de toekomst zal het mogelijk zijn om de winkel van een bedrijf te bekijken en aankopen te doen door middel van een berichtje in Messenger, Instagram Direct of WhatsApp.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact