Geo-locaties (snapchat), wat zijn dat?

webkrunch wiki snapchat geo locatie

Locatievoorzieningen op mobiele apparaten worden steeds creatiever ingezet. Wist je dat Snapchat speciale Geofilters heeft? Lees hier alles over Geofilters.

Geo-locaties (snapchat), wat zijn dat?

Geo-locaties worden gebruikt voor verschillende functies in Snapchat. Zoals Geofilters en de SnapMap. Met de Geofilters kan je in de Snapchat app leuke filters toevoegen aan je foto’s, op basis van je locatie. Op ontelbaar veel plekken, wereldwijd, zijn Geofilters beschikbaar. In feite is het een filter die overlays laat zien, gebaseerd op jouw locatie op dat moment.

Geofilters gebruiken

Het is belangrijk dat je locatievoorzieningen aan staan, op zijn minst voor Snapchat. Hierdoor krijg je automatisch de beschikbare Geofilters te zien, en hoef je dus niet zelf eindeloos door steden heen te swipen. iOs gebruikers doen dit bij Instellingen – Privacy – Locatievoorzieningen. Android gebruikers gaan naar Instellingen – Verbindingen, om daar Locatie in te schakelen.

De volgende stap is in de Snapchat app op ‘Nieuw Verhaal – Geo-Verhaal’ te klikken. Vervolgens kan je diverse Snaps toevoegen aan je Geo-Verhaal. Zodat direct te zien is hoe leuk je het hebt op je huidige locatie!

Wie kunnen de Geo-Verhalen zien?

Je kiest zelf of alleen je vrienden, of ook vrienden van vrienden, het verhaal mogen bekijken en dingen mogen toevoegen. Maar ook andere Snapchatters in de buurt, of die net uit de buurt zijn vertrokken, kunnen jouw verhaal zien. Ook kunnen ze dingen aan het verhaal toevoegen.

Een spontane functie dus, waardoor je wellicht contact krijgt met mensen die je anders voorbij was gelopen.

SnapMap

De SnapMap is een leuke functie, weliswaar goed verborgen. Je opent de SnapMap door met je vingers te pinchen (inzoomen), wanneer je de camera open hebt. Je zult dan een wereldkaart te zien krijgen. Hier zie je updates van mensen over heel de wereld, per locatie. Dus ook van mensen bij jou in de buurt!

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact