Wat is de Google Adwords Editor?

webkrunch wiki google adwords

Google Adwords Editor, wat is dat?

Google maakt gebruik van advertenties. Deze advertenties kunt u laten weergeven op uw website om hier vervolgens geld mee te verdienen als deze advertenties worden bezocht of worden aangeklikt. Als u ervoor kiest om deze automatisch toe te laten voegen op uw website, dan zullen dit meestal random advertenties zijn. Zij kunnen ook zijn aangepast aan het zoekgedrag van de bezoekers van uw website. Als uw website over één bepaald onderwerp gaat en u zich wilt richten tot een bepaalde groep, dan is het ook mogelijk om zelf te bepalen wat voor advertenties er op uw website worden weergegeven.

U kunt campagne gaan voeren door te investeren in bepaalde soort advertenties en deze te tonen op uw website. Mensen zullen dit interessant vinden. Zij zullen sneller geneigd zijn om op dit soort advertenties te klikken waardoor u weer geld verdiend met uw website. Het bewerken en editen van dit soort advertenties doet u makkelijk en snel met de gratis Google Adwords Editor.

Waarom gebruik maken van Google Adwords Editor?

Het plaatsen van advertenties kan een tijdrovende bezigheid zijn. U heeft deze tijd niet en bent op zoek naar een makkelijke manier waarmee u snel goede advertenties op uw website kunt plaatsen. Met de Google Adwords Editor kunt u advertenties te maken en deze vervolgens te plaatsen op uw website. Door middel van het invoeren van keywords kunt u ervoor kiezen over welk onderwerp de advertenties moeten gaan. Daarnaast kunt u ook campagnes gaan voeren waarmee u advertenties toont van bepaalde bedrijven en deze voor een bepaalde tijd op uw website toont. U kunt goed verdienen met dit soort advertenties.

Het voeren van campagnes vereist dan ook een investering. Hoeveel dit is, verschilt per campagne en is duidelijk in te zien in de Google Adwords Editor. Het is ook mogelijk om in de Editor gebruik te maken van de mogelijkheid om meerdere pagina’s of zelfs de hele website in één keer te voorzien van advertenties.

Het belang van advertenties en campagnes

Zonder advertenties kunt u niet verdienen met uw website (tenzij u een webshop heeft waarbij er producten worden gekocht). Advertenties genereren inkomsten als mensen hierop klikken. Daarom is het belangrijk om een mooie en professionele website te bouwen en advertenties te plaatsen die van goede kwaliteit zijn die niet storend overkomen. Door middel van het voeren van campagnes en het plaatsen van goede advertenties nodigt u uw bezoekers uit om op advertenties te klikken waarmee u dus weer geld verdient.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact