Google Adwords Editor

Wat is de Google Adwords Editor?

Google Adwords Editor 25-02-2019

Google Adwords Editor, wat is dat?

Google maakt gebruik van advertenties. Deze advertenties kunt u laten weergeven op uw website om hier vervolgens geld mee te verdienen als deze advertenties worden bezocht of worden aangeklikt. Als u ervoor kiest om deze automatisch toe te laten voegen op uw website, dan zullen dit meestal random advertenties zijn. Zij kunnen ook zijn aangepast aan het zoekgedrag van de bezoekers van uw website. Als uw website over één bepaald onderwerp gaat en u zich wilt richten tot een bepaalde groep, dan is het ook mogelijk om zelf te bepalen wat voor advertenties er op uw website worden weergegeven.

U kunt campagne gaan voeren door te investeren in bepaalde soort advertenties en deze te tonen op uw website. Mensen zullen dit interessant vinden. Zij zullen sneller geneigd zijn om op dit soort advertenties te klikken waardoor u weer geld verdiend met uw website. Het bewerken en editen van dit soort advertenties doet u makkelijk en snel met de gratis Google Adwords Editor.

Waarom gebruik maken van Google Adwords Editor?

Het plaatsen van advertenties kan een tijdrovende bezigheid zijn. U heeft deze tijd niet en bent op zoek naar een makkelijke manier waarmee u snel goede advertenties op uw website kunt plaatsen. Met de Google Adwords Editor kunt u advertenties te maken en deze vervolgens te plaatsen op uw website. Door middel van het invoeren van keywords kunt u ervoor kiezen over welk onderwerp de advertenties moeten gaan. Daarnaast kunt u ook campagnes gaan voeren waarmee u advertenties toont van bepaalde bedrijven en deze voor een bepaalde tijd op uw website toont. U kunt goed verdienen met dit soort advertenties.

Het voeren van campagnes vereist dan ook een investering. Hoeveel dit is, verschilt per campagne en is duidelijk in te zien in de Google Adwords Editor. Het is ook mogelijk om in de Editor gebruik te maken van de mogelijkheid om meerdere pagina’s of zelfs de hele website in één keer te voorzien van advertenties.

Het belang van advertenties en campagnes

Zonder advertenties kunt u niet verdienen met uw website (tenzij u een webshop heeft waarbij er producten worden gekocht). Advertenties genereren inkomsten als mensen hierop klikken. Daarom is het belangrijk om een mooie en professionele website te bouwen en advertenties te plaatsen die van goede kwaliteit zijn die niet storend overkomen. Door middel van het voeren van campagnes en het plaatsen van goede advertenties nodigt u uw bezoekers uit om op advertenties te klikken waarmee u dus weer geld verdient.

Lees ook over

U zoekt iemand met kennis van zaken voor uw ads?

Contacteer ons

U zoekt iemand met kennis van zaken voor uw ads?

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet