Google Certificaat, hoe verkrijg ik dat?

webkrunch wiki google certificaat

Wat is het?

Een Google certificaat is een accreditatie van Google aan mensen die kunnen aantonen dat ze bekwaam zijn in de functies van Google Ads. Aan de hand van een Google certificaat wordt aangetoond dat u Google ziet als een online advertentieprofessional. Bij de Skillshop, Googles online trainingsprogramma, is het mogelijk om de certificering te halen. Daarnaast is het verplicht om een Skillshop-account aan te maken voordat iemand toegang verkrijgt tot de Google Ads-opdrachten die benodigd zijn voor het behalen van de Google certificaat.

De skillshop

Een Skillshop-account geeft u toegang tot de opdrachten die noodzakelijk zijn voor de Google certificaat en de bijbehorende leertrajecten. Met deze leertrajecten is het mogelijk om de opdrachten voor te bereiden. Deze opdrachten worden gratis aangeboden door Google.

Een Google certificaat voor een bepaald Google productgebied, verkrijgt u wanneer u de opdracht goed hebt afgerond voor een bepaald productgebied uit de Skillshop. Er zijn Google certificeringen te verkrijgen voor verschillende Google productgebieden. Denk hierbij aan Google Ads Display, Google Ads Video, Shopping-advertenties en Google Ads Search.

Geldigheidsdatum

Een Google certificaat is geldig tot de datum dat de behaalde certificering voor een bepaald productgebied verloopt. Deze certificering zijn één jaar te gebruiken. Door de certificeringsopdracht voor een bepaald productgebied opnieuw te behalen, is het mogelijk om de Google certificaat langer te laten gelden.

Aan de hand van een Google certificering is het mogelijk om aan te tonen dat u een online advertentieprofessional bent. Het is mogelijk om te laten weten dat u een Google certificaat behaald hebt aan mogelijke klanten of aan bestaande klanten. Dit kunt u doen door kenbaar te maken dat u een Google certificaat heeft behaald, waardoor u erkent wordt als een online advertentieprofessional. Daarnaast kunt u kenbaar maken dat u dit Google certificaat behaald hebt, doordat u de Skillshop-opdracht die benodigd zijn voor de Google certificering hebt gehaald.

Uw kennis onderschreven door Google

Enkele voordelen van het behalen van een Google certificaat zijn het aantonen van uw kennis, doordat u aan potentiële én bestaande klanten kenbaar kunt maken dat u een online advertentieprofessional bent. Daarnaast beschikt u over een persoonlijk Google certificaat en is het mogelijk om deze af te drukken. Een ander voordeel is het feit dat u uw bedrijf de Google Partner- of Google Premier Partner-badge kunt laten verdienen. Om één van deze badges te verkrijgen, is het verplicht dat ten minste één lid over een Google certificaat beschikt.

 

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact