Hoe werkt Google My Business?

webkrunch wiki google my business

Google My Business, wat is dat?

Met Google My Business creëert u een duidelijk profiel voor uw bedrijf. Als mensen op zoek gaan naar uw bedrijf, dan zullen zij dit profiel zien. Het profiel is makkelijk te updaten en trekt meer bezoekers doordat het een professionele ondersteuning biedt aan uw website. In het profiel kunt u erin opnemen wat de openingstijden zijn van uw bedrijf en wat de laatste nieuwtjes zijn.

Ook kunt er foto’s plaatsen en klanten recensies laten invullen. Zo is het meteen duidelijk hoe er over uw bedrijf wordt gedacht. Tevens is het mogelijk om er contact te onderhouden met uw klanten en zo hun loyaliteit te verhogen.

Een handig overzicht met statistieken

Google My Business biedt een handig overzicht met daarin statistieken die voor u erg belangrijk zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel keer uw bedrijf wordt opgezocht en waar ze vandaan komen. Ook is erin duidelijk te zien hoe er wordt gedacht over uw website of bedrijf. Dit is belangrijk zodat u precies weet wie uw doelgroep is en welke veranderingen u eventueel dient aan te brengen om uw dienstverlening te verbeteren.

Met Google My Business laat u ook een professionele indruk achter voor uw website. Doordat mensen zien dat er een ranking kan worden gegeven aan het bedrijf of de recensies van anderen kunnen lezen, maar ook omdat ze op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf, wordt de betrouwbaarheid van het bedrijf verhoogd. Dit zorgt er natuurlijk weer voor dat meer mensen gebruik zullen gaan maken van de diensten van het bedrijf.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact