WebKrunch is Google partner, maar wat houdt dat in?

webkrunch wiki google partner

Aanbevolen door Google

Online marketing bureaus zijn verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen. Op deze manier wordt de kwaliteit van online activiteiten gewaarborgd door Google. Aan de hand van trainingen is het mogelijk om Google certificaten te behalen. Een online marketing bureau heeft een Google certificering nodig om te kunnen functioneren. Wanneer een online marketing bureau over alle Google certificaten beschikt, wordt het bedrijf erkent als een Google Partner. Google Partners zijn simpelweg online marketing bureaus die over een Google certificering beschikken. Deze certificering kunnen bedrijven behalen door de trainingen van Google te voltooien en behalen.

Kwaliteitslabel voor marketingbedrijven

Voordat u aan de slag gaat met een online marketing bureau is het van belang om te controleren of een bedrijf een Google Partner is. Wanneer dat het geval is, dan beschikt het bedrijf over een Google Partners Badge. Deze badge kunt u vinden op de website van het bedrijf. Aan de hand van de Google Partners Badge kan een bedrijf aantonen dat het het programma van Google heeft doorstaan. Wanneer een bedrijf beschikt over deze badge, kunt u er vanuit gaan dat het bedrijf op de hoogte is van recente kennis van Google producten. Een Google Partners Badge krijgt een bedrijf namelijk niet zonder het programma behaald te hebben.

Maak doordacht uw keuze, let op voor de cowboys!

Google heeft het programma ontwikkeld om de Google Partners Badge te behalen, omdat dat vele voordelen kan bieden. Zo kan de klant er op vertrouwen dat een online marketing bureau over voldoende kennis beschikt en deskundig is in haar werkzaamheden. Bovendien kan een klant aan de hand van een Google Partners Badge goed zien wat de bekwaamheid en kwaliteit van een bepaald bedrijf zijn. Ook wordt een bedrijf met een Google Partners Badge door Google gesteund, waardoor het voor een bedrijf zeer gunstig is om een Google Partner te worden.

 

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact