Wat is de invloed van de Google penguin update?

webkrunch wiki google pengiun

Google Penguin update, wat is dat?

Dagelijks worden er vele websites gebouwd. Google hecht een grote waarde aan de kwaliteit van websites en bijbehorende artikelen. Deze kwaliteit wordt altijd door Google beoordeeld. Heeft u een goede website die voldoet aan de richtlijnen? Dan zal deze hoger in de zoekresultaten naar voren komen. Hoe lager de kwaliteit van de website, hoe lager de waardering of indexering van Google en dus hoe lager deze website naar voren komt in de zoekresultaten.

Google Penguin update is een algoritme dat is toegevoegd aan Google waarmee er duidelijk wordt gekeken naar de kwaliteit van de website en de kwaliteit van de bron. De kwaliteit van links tussen websites wordt hiermee erg goed gecontroleerd, de website zelf en de bronnen waarvan gebruik is gemaakt.

Devaluatie

Als Google Penguin Update een link ontdekt op uw website die van mindere kwaliteit is, zal deze link maar ook de pagina (dus die van u) waarvoor deze link is gebruikt gedevalueerd worden. Dit wil zeggen dat de waarde omlaag gaat waardoor zowel de link als uw website lager in de zoekresultaten van zoekmachines terecht komt. Deze sites trekken hierdoor minder bezoekers omdat ze moeilijker vindbaar zijn.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact