Machine learning, leg me dat eens uit?

webkrunch wiki machine learning

Data vergaren en ervan leren

Machine learning is een term voor het ontwikkelen van systemen die van verwerkte data kunnen leren of data kunnen inzetten om betere prestaties te kunnen leveren. Het is een vorm van kunstmatige intelligentie. Kunstmatige intelligentie is de term voor machines of systemen die de menselijke intelligentie na kunnen maken. Vaak worden kunstmatige intelligentie en machine learning met elkaar vergelijken, maar de betekenis van deze termen is niet hetzelfde. Het voornaamste verschil is dat machine learning altijd kunstmatige intelligentie is, maar kunstmatige intelligentie niet altijd machine learning is.

Machine learning gebeurt elke dag

Vandaag de dag wordt er veel gebruik gemaakt van machine learning. Denk hierbij aan online winkels of sociale media die gebruik maken van machine learning om het gebruik hiervan soepel, veilig en efficiënt te laten verlopen. Er worden steeds meer ontwikkelingen doorgevoerd op het gebied van machine learning, waardoor het steeds meer zal worden toegepast in de toekomst.

Zelfrijdende auto’s, Siri, …

Voorbeelden van situaties waarin machine learning wordt toegepast, zijn bijvoorbeeld zelfrijzende auto’s ontwikkelen, computers en mensen met elkaar laten praten, e-mails filteren op spam, terroristen vinden en herkennen en nog veel meer. Vele industrieën zullen gebruik gaan maken van machinaal leren en hier in de toekomst veel profijt van hebben.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact