Magento, wat is dat?

webkrunch wiki magento

Wilt u een online webshop beginnen? Magento is een open source software en behoort tot de populairste webshop systemen. Het systeem is veilig, functioneel en geheel aan te passen aan de wensen van de eigenaar van de website. Wat wilt u nog meer?

In een notendop

Magento biedt een uitgebreide en professioneel ogende webwinkel. Het is een open source e-commerce pakket, waarmee u alles met uw webshop kan wat u maar wenst. Elke dag breidt het open source systeem zich verder uit onder het toeziend oog van duizenden ontwikkelaars wereldwijd. Wat nu misschien niet kan, kan over een week wel. U heeft de controle over de inhoud, de functionaliteit en het design van uw online winkel. Magento levert namelijk het totaal pakket aan van online betaalkoppelingen, facturatie, voorraadbeheer, meertaligheid, meerdere valuta, et cetera.

De voordelen van Magento

Magento is een systeem met veel features en met de dag komen er meer features bij. Zo is het een zeer professioneel webshopsysteem, terwijl het gratis is. Dat niet alleen. U kunt uw webshop inrichten zoals u wilt. Alles is aan te passen aan uw eigen wensen. Andere belangrijke voordelen zijn de extra functies. Denk hierbij aan zoekmachineoptimalisatie, marketing en verkoopbeheer. Tevens is het zeer eenvoudig te koppelen aan systemen zoals iDeal, CreditCard en TNT. Tot slot is het bij een webshop van groot belang dat de gegevens beveiligd zijn. Magento is goed te beveiligen middel SSL.

De nadelen van Magento

Magento is het perfecte systeem om een mooie online webshop te bouwen. Echter heeft ook deze open source software aantal zwakke punten. Zo worden de websites vaak als traag ervaren. Daarom is het verstandig om voor hostingexperts te kiezen die goed weten hoe dit systeem snel moet werken. Tevens is de support bij de ontwikkelaars laag. Bugs worden laat verholpen en klachten of vragen ook. In tegenstelling tot WordPress, Joomla of Drupal kan u wel steeds rekenen op een snelle reactie van de ontwikkelaars en worden problemen sneller gecounterd.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact