Slack, hoe werkt dat?

webkrunch wiki slack

Slack is een berichtenapp, speciaal gericht op teams. Grote bedrijven zoals Airbnb en BuzzFeed gebruiken de app om de onderlinge communicatie tussen hun werknemers te vergemakkelijken.

Wat biedt Slack?

Hoewel Slack in de basis een berichtenapp is, net zoals bijvoorbeeld WhatsApp, biedt de app nog veel meer. Het is onder meer mogelijk om op een simpele manier bestanden te delen met andere deelnemers aan een chat. Daarnaast is er een zoekfunctie om te zoeken in eerdere chats. Slack is te benaderen via zowel mobiel als desktop en web, waardoor u eigenlijk altijd en overal bij de gegevens kunt.

Een andere belangrijke mogelijkheid is integratie. Door middel van integratie is het mogelijk om andere programma’s, zoals Trello en Google Drive, aan Slack te koppelen. Hierdoor ontstaat er binnen Slack een overzicht van alle informatie die normaal gesproken in al die losse programma’s staat. Dit zorgt dus voor een beter overzicht.

Slack als vervanger van e-mail

In de praktijk is het zo dat Slack een groot deel van het e-mailverkeer kan vervangen. In plaats van het versturen van de zoveelste mail naar een collega, stuurt u via Slack eenvoudig een chatbericht. Dit chatbericht kan ook nog eens geplaatst worden in een groep chat, waardoor alle andere deelnemers ook direct op de hoogte zijn van de stand van zaken.

Betaalde en onbetaalde accounts

Slack is gratis en kan door een onbeperkt aantal gebruikers gebruikt worden. Na registratie kan direct de eerste groep aangemaakt worden. De gratis versie kent wel limieten: er kunnen maximaal 10.000 berichten teruggezocht worden en maximaal 10 integraties gedaan worden.

Afhankelijk van het aantal projecten waar u aan werkt, kan deze limiet snel bereikt worden. In dat geval is het mogelijk om op een betaald account over te stappen. Betaalde accounts zijn er in een Standaard en een Plus versie.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact