TLD, wat is dat?

webkrunch wiki tld

TLD, wat is dat?

Als u kijkt naar hoe een link van een website is opgebouwd, ziet u dat het bestaat uit verschillende onderdelen. Als we een voorbeeld nemen: www.domeintje.be.

We hebben ‘www’, ‘domeintje’ en ‘.be’. Dit zijn drie levels, zoals ze ook wel worden genoemd. ‘www’ is het First Level Domain. Het Second Level Domain is ‘Domeintje’ en het Top Level Domain is ‘.be’ oftewel de extensie.

Verschillende Top Level Domains

Elk land heeft een eigen extensie. Zo hebben websites uit België altijd een extensie .be en uit Nederland .nl. Naast de extensies die verwijzen naar landen, kan er ook een extensie worden gebruikt die verwijst naar bepaalde andere domeinen zoals .nu.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact