WeTransfer, hoe werkt dat?

webkrunch wiki wetransfer

Tegenwoordig heeft praktisch iedereen wel een e-mailadres. Via dat e-mailadres kunnen berichten verstuurd worden naar andere e-mailadressen. Wanneer er sprake is van het versturen van grote bestanden, lukt dit niet altijd via e-mail. In dat geval kan onder meer WeTransfer gebruikt worden om de bestanden alsnog te verzenden.

Wat is WeTransfer?

WeTransfer is een online dienst waarmee je bestanden van maximaal 2GB gratis kunt verzenden. Het kan gaan om foto’s, presentaties, documenten, maar ook om bijvoorbeeld videobestanden. De werkwijze is simpel::

  1. Ga naar www.wetransfer.com
  2. Selecteer de bestanden die u wilt versturen
  3. Voeg de e-mailadressen van de ontvangers toe
  4. Voeg eventueel een bericht toe.
  5. Klik op ‘transfer

De ontvangers krijgen vervolgens een e-mail van WeTransfer in hun mail. Via de downloadlink in de mail kunnen de gestuurde bestanden gedownload worden. Verzonden bestanden blijven twee weken online staan. Binnen deze periode kunnen de ontvangers deze dus downloaden. Na die twee weken werkt de link niet meer.

WeTransfer Plus

Is WeTransfer nog niet toereikend om al uw bestanden te kunnen verzenden? Dan is het mogelijk om de betaalde dienst WeTransfer Plus te gebruiken. In dat geval is het mogelijk om 20GB in een keer te verzenden en maximaal 100GB aan bestanden op te slaan. Daarnaast is het mogelijk om de WeTransfer-omgeving te personaliseren. Deze optie kan voor bedrijven zeer interessant zijn.

WeTransfer veilig

De service van WeTransfer is gratis, doordat hun verdienmodel gebaseerd is op inkomsten uit advertenties. Om bestanden te kunnen versturen is het niet noodzakelijk om u te registreren. Hierdoor is deze service tamelijk anoniem. Goed om te weten: het verzenden van de bestanden gebeurt door middel van up- en downloaden van die bestanden via de server van WeTransfer. Dit betekent dat de opslag dus buiten uw eigen computer plaatsvindt.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact