White Hat SEO, wat is dat juist?

webkrunch wiki white hat seo

White Hat SEO, wat is dat?

Hoe zorgt u ervoor dat uw teksten hoog in de ranking van zoekmachines terechtkomen? Dit doet u door u teksten te optimaliseren. Er zijn tal van trucks die hiervoor kunnen zorgen, alleen zijn sommige manieren maar van korte duur en zijn niet alle methoden even legaal. Deze laatste soort trucks kunnen er zelfs toe leiden dat de website in zijn geheel wordt afgekeurd.

Door middel van White Hat SEO haal je ook trucks uit om je website beter te maken, maar deze trucks zijn geheel legaal en uw website wordt hierdoor dan ook niet afgestraft. De effecten hiervan zijn dan ook vaak van langere duur. De White Hat SEO staat precies tegenover de Black HAT SEO. Dit laatste is dus de illegale manier om uw artikelen en websites een boost te geven door middel van het toepassen van trucks. Deze laatste manier is dan ook absoluut af te raden om te gebruiken.

White Hat SEO toepassen

White Hat SEO is heel makkelijk toe te passen. Er zijn online verschillende check lists te vinden waarin precies staat genoteerd aan welke eisen een goed artikel moet voldoen. Op deze manier is het makkelijker om deze punten na te lopen en te vergelijken met de tekst of website die u al heeft gemaakt. Enkele voorbeelden hierin zijn het toepassen van het juiste aantal woorden in een artikel, het schrijven van een goede en pakkende inleiding of het gebruik maken van keywords in de tekst. Daarnaast speelt ook een indeling mee in de beoordeling of een tekst of website optimaal is, evenals het gebruik maken van afbeeldingen in de tekst en koppen.

Een goed geoptimaliseerde website komt hoger in de rankings terecht van zoekmachines en zal hierdoor ook sneller worden gevonden. Dit is alleen maar gunstig voor uzelf, met name wanneer u ook wilt gaan verdienen met uw website of de diensten die u op deze website aanbied.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact