XD Adobe, nieuw op de markt

webkrunch wikid adobe

Wireframes tot leven gewekt

XD Adobe is een designprogramma waarmee u eenvoudig en overzichtelijk prototypes kunt ontwikkelen van websites en apps. Om aan de slag te gaan met XD Adobe heeft u geen kennis nog van programmeren, maar u kunt door middel van blokken ook gebruik maken van het designprogramma. Zo kunt u blokken terug laten komen op een website. Daarna kunt u ervoor kiezen om een blok aan te passen op één bepaalde plek. Vervolgens kunt u deze blokken allemaal tegelijk aanpassen.

Door vector en raster artwork te maken kunt u deze inzetten om wireframes, schermlay outs en interactieve prototypes te creëren. Daarnaast zijn er nog veel meer tools ontwikkeld door Adobe. Een aantal daarvan zijn bekend uit de Adobe Creative Cloud (Adobe CC), maar er zijn ook een aantal nieuwe tools toegevoegd.

Interactief ontwerpen met Adobe XD

Adobe XD is een designprogramma waarmee men apps en websites kan ontwikkelen. Wanneer men goed gebruikt maakt van Adobe Experience Design is het mogelijk om het ontwerpen een stuk sneller te laten gaan. Adobe XD richt zich op het ontwerpen van interactieve designs, lay-outs en wireframes van apps en websites. Aan de hand van de ontwerp fase is het mogelijk om een voorstel weer te geven. Zo weet u zelf al hoe de nieuwe app of website eruit zal gaan zien, voordat de ontwikkelaars ermee aan de slag gaan.

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact